2012-09-22 08:32:56• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - könnyen kikotyoghatja egy titkát

Napi horoszkóp szeptember 22-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön nem az a fajta, aki megijedne a változástól. Mostanában azonban nagyon is túlzásba viszi ezt a meg nem ijedést. Sőt, mintha maga is hajszolná az örökös változást. Ez néha javára válik, néha nem. Egy kis kitartás nem ártana.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egyszer eljön az ön életébe is az a pillanat, amikor nem halogathat tovább egy döntés. Ma úgy érezheti, itt az idő. Lehet, hogy ez egy fájdalmas lemondással is együtt jár. De mindenképp a javára válik, ha lép, és továbblép.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Végre itt a hétvége, végre élhet a hobbijának is. Ha azonban ön az a szerencsés, hogy a hobbija egyben a munkája is, akkor csak folytatja, amit mindeddig tett. Persze, azért némi kikapcsolódás önnek sem árt. Legalább sportoljon!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érezheti, a mai napon minden összeesküdött ön ellen. Pedig ez koránt sincsen így. Minden nap, minden pillanat magában hordozza a lehetőségét annak, hogy jól érezze magát. Talán csak meg kellene látnia, hogy hogyan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagy elhatározásokra juthat a mai napon, és döntést hozhat egy kényes ügyben, amiben eddig nem látott tisztán. Mindig csak az első lépés a nehéz, hamarosan már menni fog minden, mint a karikacsapás. A családja ön mellett áll.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem ártana egy kis lazítás: hagyja a házimunkát, és keressen inkább valami vidám elfoglaltságot. Például egy családi kirándulás formájában. Vagy, ha hegyet mászni nincs kedve, keressenek fel egy gyógyfürdőt! Erdő, víz, Neptunusz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A csillagok boldogsággal teli napot jeleznek önnek. Főleg akkor, ha sikerül maga mögött hagynia a gondokat, és végre kimozdul az otthon négy fala közül. Vigye magával a családját is! Próbáljon ki valami új ételt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egészségügyi gondjai végre megoldódni látszanak. Ehhez első lépés, ha nem hagyja, hogy a betegség tudata önbe férkőzzön. Ha ezt legyőzi, akkor már félig sikeres lesz. A kesergés, rágódás méreg a lelkének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Vigyázzon a szájára, mert könnyen kikotyoghatja egy titkát, amihez pedig senkinek semmi köze nincs. Ha semmiképp sem bírja elhallgatni, legalább válassza meg az embert, akinek kiönti a szívét. A testvér megbízhatóbb, mint a barát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy különös, új kapcsolat kezd kibontakozni az életében. Nem olyan, amit remélt, de valami minden eddigitől különböző, nagyon mély kapcsolat. Az illető külseje talán nem előírásos. Ez azonban korántsem zavarja önt most.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Váratlan meglepetést tartogathat önnek ez a hétvége. Talán már nem várt semmit az élettől, és épp ez a várakozásmentesség az, ami lehetőséget ad az újdonság beáramlására életébe. Mert onnan jön a jó, ahonnan nem is remélte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon nem lehet oka a panaszra: a sorsa várakozáson felül teljesít. Minden, amit remélt, most valóra válhat. Talán még több is. Egyre azért vigyázzon: ne tegye ki magát a huzatnak, szélnek. A nyaka, vagy a torka bánhatja.

Napi horoszkóp
(astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: